Malzemeler
1 kg. böğürtlen,
750 gr toz şeker
2-3 damla limon suyu.
Böğürtlenleri bol su ile yıkayıp suyu süzülene kadar süzgeçte bekletin. Bir tencereye koyup, üzerine toz şekeri ilave edin. 1 gece bekletin. ertesi gün kısık ateşte karıştırmadan pişirin. üzerindeki köpüğü tahta kaşık ile temizleyin. ateşten indirdikten sonra 2-3 damla limon suyu ekleyin. ılınana kadar bekleyin. kavanozlara doldurun. iyice soğuduktan sonra kavanozun ağzını sıkıca kapatın. serin bir yerde bekletin.
Sağlık Kadın Hastalıkları Yemek Tarifleri Reçel Tarifleri Tüm Bilgiler Cilt Bakımı Cinsel Sağlık Cinsel ünlerÇocuk Hastalıkları Doğum Kontrolü Yöntemleri Erkek ağlığı Estetik Güzellik Hastalıklar İlaç spektüsleriardım Kadın Hastalıkları psikoloji Saç ımı Şifalı Bitkiler Spor Tarifler Ayva Reçeli Yapılır Oktay Usta arifi Böğürtlen Reçeli Nasıl Yapılır Çilek Reçeli Nasıl Yapılır Portakal Reçeli Tarifi – Oktay Usta İncir Reçeli Tarifi Vişne Reçeli Nasıl
29 Haziran 2011 Çarşamba
Böğürtlen Reçeli Nasıl Yapılır
Etiketler:
böğürtlen reçeli,
Böğürtlen Reçeli Nasıl Yapılır,
böğürtlen reçeli tarifi,
reçel,
reçeller
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder