30 Haziran 2011 Perşembe

Sperm Sayısı ve Sperm Kalitesi ideal sperm sayısı, sperm analizi, sperm artırıcı, sperm çoğaltma, sperm kalitesi, sperm sayısı, sperm sayısı nasıl artar, sperm sayısı ve sperm kalitesi, sperm sayısını arttırma yolu, sperm testi nerede nasıl yapılır, spermiyogram, varikosel, Sperm Sayısı ve Sperm Kalitesi

İlk olarak , Sperm sayıcı ve Sperm kalitesini etkiyelen yöntemleri sıralayalım. Saglikcini.com olarak araştırmalarımız doğrultusunda, öncelikle bir besin maddesine yönelmek yerine var ise eğer, obezite, alkol, sigara, uyuşturucu, düzensiz hayat, yüksek stres, düzensiz uygu, dengesiz beslenme gibi sperm kalitesi üzerinde olumsuz etkisi olan kötü alışkanlıkların terkedilmesi gereklidir. Ceviz, fındık gibi ürünler vücudun bağışıklık ve direnç sistemini etkilerler ve fiziksel olarak faydaları elbette mevcuttur ve yadsınamaz. Ancak fiziksel fayda ile sperm kalitesi aynı şey değildir. Bunların fiziksel faydalarının yanında sperm kalitesine bir direkt etkisi söz konusu değildir. Sağlıklı ve düzenli bir hayat, düzgün uyku saatleri, düzenli spor yapmak ve dengeli her besin türünden alınan beslenme en güzel bir tarz olarak önümüze çıkmaktadır. İçinde bu unsurları barındıran bir kampa girmek en mantıklısıdır. Cep telefonu, bilgisayar monitörü, büyük tüplü televizyon, mikro dalga fırın gibi radyo aktivite yayan cihazlar sperm parametreleri üzerinde olumsuz etkiye sahiptir.

Sperm sayısını ve Sperm kalitesini artırın bitkisel kürlerde mevcut elbette ancak Saglikcini.com olarak sizlere %100 Bitkisel olan bir ürünün tanıtımını hatırlatmak isteriz.

Saglikcini.com olarak daha öncede Türkiye piyasasına yeni giren bir ürün olan Cym Plus isimli Bitkisel gıda takviyesinin tanıtımını yapmıştık. CymPlus Hollanda’dan ithal bir üründür. CymPlus, sperm kalitesi, hareketliliği ve miktarını artırır. Cym Plus’ı kullanarak öz güveninizi artırırsınız. Cym Plus ile Süreli ve daha yoğun orgazm ve boşalmaları yaşar ve daha çok cinsel istek duyarsınız.Sperm sayısı yetersiz olan, sperm kalitesinin azlığından şikayet edenler, Dünya’da büyük yankı uyandıran Cym Plus kısırlık hapı artık Türkiye’de. Kullanan erkekte spermi canlandıran, sperm hareketliliğini artıran , sperm sayısı ve kalitesini maximum seviyelere çıkarabilen bu bitkisel ürün çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan çiftler için alternatif bir üründür.

İçeriğinde;

Yulaf (Avena sativa), Epimediyum, C vitamini (askorbin asit olarak), Magnezyum, Yeşil Çay özü, Dong Quai, E vitamini , L-Karnitin tartarat, Çinko (Çinko askorbat), B6 vitamini (Piridoksin HCI olarak), B12 vitamini (Siyanokobalamin), Folik asit, Selenyum, Magnezyum stearat, silika ve Jelatin kapsülü bulunur.

Sperm oluşturan en önemli maddeler şunlardır: Magnezyum, Fosfor, B12 + C Vitaminleri, Çinko. Bu önemli maddelerin bazılarından başka, Cym Plus formülü bitkisel içerikleri ve ekstra folik asit ile zenginleştirilmiştir.

Folik asit

Nijmegen’den bir araştırmacı, örneğin besinlerimizde çoğu zaman yetersiz olan folik asit ve çinko maddelerinin erkek spermin kalitesi üzerindeki etkisini araştırmıştır. Her iki maddenin etkisi kesin olarak belirlenmiştir. Gıda takviyesi alan erkeklerin menisi içindeki sperm hücre sayısı % 74 oranında artar.

Bitkisel içerikleri

Ginseng gibi Dong Quai da, yaşam enerjisini düzenleyen genel bir tonik olarak kabul edilmektedir. Dong Quai’da bulunan bir antioksidan olan Ferulik asit de sperm hücrelerinin hareketliliğini artırır. Avena Sativa, veya yulafta çok protein bulunur ve dayanıklılığı artırır. Avena Sativa zengin bir demir, mangan ve çinko kaynağı olup, Cym Plus ve onu kullanan erkeğe ihtiyacı olan canlılığı verir. Cym Plus bu bağlamda en komple formüldür!

Sizde bu ürün hakkında detaylı bilgi almak veya sipariş vermek istiyorsanız, aşağıdaki internet sitesi ve telefon numaralarından bu ürüne ulaşabilirsiniz.

Cym Plus / www.cymplusbayisi.com – Telefon : 0 (232) 274 77 87

Ayrıca Dr. Saraçoğlu’nun Keçiboynuzu kürü bu konuda oldukça etkilidir :

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Keçiboynuzu Kürü

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.


ideal sperm sayısı, sperm analizi, sperm artırıcı, sperm çoğaltma, sperm kalitesi, sperm sayısı, sperm sayısı nasıl artar, sperm sayısı ve sperm kalitesi, sperm sayısını arttırma yolu, sperm testi nerede nasıl yapılır, spermiyogram, varikosel, Sperm Sayısı ve Sperm Kalitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e Devlet e Devlet google plus e devlet e devlet google+ glus google google+