29 Haziran 2011 Çarşamba

Ömer Çoşkun Şifalı Bitkiler Uzmanı doktor ömer çoskun, ömer çoşkun güvenilir mi, ömer çoskun kimdir, şifalı bitkiler uzmanı doktor ömer çoskun, şifalı bitkiler uzmanı ömer çoşkun, Ömer Çoşkun Şifalı Bitkiler Uzmanı

Ömer Coşkun İstanbul Tıp Fakültesi mezunu akademisyen bir tıp doktoru. Histoloji ve Embriyoloji alanında ihtisas yaptıktan sonra Yardımcı Doçent Doktorluğa kadar yükselmiş ve çeşitli üniversitelerde hocalık yapmış. Ancak bitkilere olan merakı ağır basınca akademisyenliği bırakıp alternatif tıbba yönelmiş. Anadolu’yu karış karış dolaşıp yıllarca bitkileri incelemiş. Anadolu’daki 9000 çeşit bitkinin sayısız hastalığa iyi geldiğini gören Dr.Coşkun bitkilerle ilgili sayısız deneyler yapmış. Hazırladığı bitkisel karışımları ilk önce fareler üzerinde deneyen Doktor Coşkun olumlu sonuçlar alınca kendisine başvuran hastaların da kullanmasına izin vermiş.
Herbalist Doktor Ömer Coşkun modern tıptan taviz vermeden bitkileri sadece destek amaçlı kullanıyor.
Amacı lokman hekim adı altında şarlatanlık yapanlara inat, insanlara bitkilerle ilgili gerçek bilgiler vermek. Bu amaç doğrultusunda yaptığı araştırmaları Avrupa ve Amerika’da yankı bulunca yurtdışında birçok konferansa katılmış. Şifali bitkiler üzerine onlarca çalışma yapmış. Herbalist Doktor Ömer Coşkun’un hazırladığı bitkisel karışımlar kanser türlerinden, kısırlığa, romatizmadan, kalp damar tıkanıklıklarına kadar birçok hastalığın tedavisinde destek amaçlı kullanılıyor.
Dünya genelinde alternatif tıbba olan eğilim her geçen gün artıyor. Birçok Avrupa ülkesindeki üniversitelerde fitoterapi yani bitkisel tedavi yöntemi adı altında kürsüler kuruluyor. Tıp öğrencilerine bitkisel tedavi yöntemleri öğretiliyor. İsrail bu konudaki çalışmalarıyla başı çeken ülke konumunda. Oysa Türkiye’de alternatif tıp gerekli ilgiden yoksun durumda. Modern tıbbın kaleleri olan üniversiteler alternatip tıbba hala oldukça mesafeli. Oluşan bu boşluğu da ne yazık ki umut taciri şarlatanlar doldurmuş durumda. Tıp bilimiyle ilgisi bulunmayan cahil şarlatanlar bir tutam otu neye yaradığını bilmeden binlerce dolara satıp umutları sömürmekte hiç bir sakınca görmüyor. Hal böyle olunca toplum alternatif tıbba kuşkuyla bakıyor.İşte bu yüzdendir ki alternatif tıbba yönelen akademisyenlerin, bilimadamlarının görüşleri ayrı bir önem taşıyor.
Deşifre bu hafta tedavilerinde Herbalist Doktor Ömer Coşkun’un hazırladığı bitkisel karışımları kullanıp kanseri yenen hastalarla konuştu. Şifali bitkiler hastaların kanseri yenmelerinde ne kadar etkili oldu? Hangi bitki hangi kanser türüne iyi geliyor? Hastalar kanseri yendikten sonra da bitkileri kullanmaya devam etti mi?
Ömer Coşkun Şifalı bitkiler‘in desteğiyle kanseri alt eden hastaların çarpıcı röportajı:
Deşifre’nin şifali bitkiler ile ilgili dosyası bu kadarla sınırlı değil. Herbalist Doktor Ömer Coşkun hangi bitkinin hangi hastalığa iyi geldiğini anlatıyor…Şifali bitkiler nasıl hazırlanmalı, kullanılan bitkinin dozu ne kadar olmalı? Bitkilerin hazırlanışı ve dozu kadar fiyatı da önemli. Lokman Hekim adı altında vatandaşı sömüren şarlatanların fahiş fiyatlarla sattıkları bitkiler aslında kaç lira? Bitkilere yönelenler hangi bitki için ne kadar para ödemeli?
Ve Modern tıp alanında başarılı tedavilere imza atan bilim adamları alternatif tıbba nasıl bakıyor? Alternatif tıp, şarlatanların kurdukları bir tuzak mı yoksa gerçekten modern tıbbı destekleyen bir yöntem mi? Sağlık bakanlığı bitkisel tedavi yöntemlerinden yararlanamk için nasıl bir çalışma başlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e Devlet e Devlet google plus e devlet e devlet google+ glus google google+