29 Haziran 2011 Çarşamba

Kadınlar İçin Orgazm Taktikleri cinsel itaat, eski sevgili ile seks, grup seks, kontrol kadında, kötü kız, lezbiyen seks, müstehcen seks, röntgenci seks, sahilde seks, zırhlı şovalye, Kadınlar İçin Orgazm Taktikleri

Kadınlarda orgazm erkeklerdeki kadar kolay olmaz. Bu nedenle kadınların orgazma erişebilmesi için daha fazla ve uzun süre uyarılmaları gerekir. Bazen fantaziler kadınların daha çabuk zevke ulaşabilmelerine yardımcı olur. İşte kadınlar için 10 etkili cinsel fantazi.

1-Cinsel İtaat

Kadınlar genellikle partnerinin kendisine zor kullanmasını ve kontrolü eline almasını arzular. Gerçek seks yaşamınızda böyle bir durumla her zaman karşılaşmak istemeyebilirsiniz. Buna karşın bazen partneriniz ile bu gibi güç fantazileri kurmak cinsel hayatınıza renk katabilir.

2-Röntgenci Seksi

Kadınlar bazı durumlarda seks yaparken izlenmekten zevk alabilirler veya başkalarının seks yapmasını izlemek onların daha çabuk uyarılmasını sağlayabilir. Partnerinizle konuşarak tanıdığınız birinin bu fantazinin bir parçası olmasını sağlayabilirsiniz. Başkasının bu durumu öğrenmesi sizi utandırabilir. Yine de bu fantaziyi eğlenceli yapan da budur.

3-Zırhlı Şövalye

Bu kadınlar için oldukça romantik bir fantazidir. Her kadın kendisini tahriş eden, arzularını yerine getiren bir erkekle seks yapmayı arzular. Bu nedenle bir şövalye bu fantazi için en uygun karakter olabilir.

4-Kötü Kız

Günlük hayatında bütün kurallara uyan kadınlar gece yatakta kuralları ihlal eden kötü kız olmak isteyebilir. Kadınlar yeni tanıştıkları bir erkeği seks için baştan çıkarmayı hayal edebilir.

5-Kontrol Kadında

Bazı kadınlar cinsel ilişki sırasında kontrolü ellerinde bulundurmayı hayal edebilirler. Erkeğini yatakta köle yapmak birçok kadının hayalidir. Erkeğinizi yatağa bağlamak ve ona emirler vermek kadınlara daha çabuk orgazm yaşatabilir.

6-Eski Sevgili İle Seks

Bazı kadınlar kendilerini terkeden eski sevgilileri ile tekrar seks yapmayı arzulayabilir. Eski sevgili ile ansızın karşılaşarak seks yapmaya başladığını hayal etmek kadının daha fazla uyarılmasını sağlayabilir.

7-Grup Seks

Bazı partnerler cinsel hayatlarını renklendirmek için farklı yöntemlere başvurabilir. Bunlardan birisi de grup sekstir. Bazen üçlü seks yapmak veya seks yapan bir çifti izlemek kadınların dürtülerini harekete geçirebilir.

8-Lezbiyen Seks

Bazen kadınlar lezbiyen olmadıkları halde lezbiyen seksi hayal etmekten zevk alabilir. Bu nedenle partneri ile seks sırasında yatakta başka bir kadının olduğunu hayal etmek cinsel yaşamı kadınlar için daha zevkli bir hale getirebilir.

9-Sahilde Seks

Sıcak yaz aylarında mutheşem bir tatil köyündesiniz. Sıcak kumların üzerinde veya gece ıssızlaşan sahilde seks yaptığınızı düşünün. Kendinizi cenette gibi hissedeceksiniz.

10-Müstehcen Seks

Daha önce hiçkimse ile paylaşmadığınız oldukça cesaret isteyen arzularınızı partnerinizle paylaşarak uyguladığınızı düşünün. Tüm ahlak kurallarını yerle bir eden, sosyal tabuları yıkan fakat harika zaman geçirmenizi sağlayacak bir seks. Hayal güçünüzü çalıştırın ve partneriniz ile ilginç olabilecek bir fantazi kurmayı deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e Devlet e Devlet google plus e devlet e devlet google+ glus google google+