29 Haziran 2011 Çarşamba

CymPlus ile Kısırlık Tedavisi cymplus, cymplus kullananlar, cymplus yorumları, gebe kalmak istiyorum, hamile kalmak istiyorum, proxeed plus, sperm artırıcı, sperm artırıcılar, sperm kalitesi, sperm sayısı nasıl artar, CymPlus ile Kısırlık Tedavisi

Bu bölümümüzde Türkiye piyasasına yeni giren bir ürün olan CymPlus isimli Bitkisel gıda takviyesinin tanıtımını yapacağız. CymPlus Hollanda’dan ithal bir üründür.CymPlus, sperm kalitesi, hareketliliği ve miktarını artırır. Cym Plus’ı kullanarak öz güveninizi artırırsınız. Cym Plus ile Süreli ve daha yoğun orgazm ve boşalmaları yaşar ve daha çok cinsel istek duyarsınız.Sperm sayısı yetersiz olan, sperm kalitesinin azlığından şikayet edenler,  Dünya’da büyük yankı uyandıran Cym Plus kısırlık hapı artık Türkiye’de. Kullanan erkekte spermi canlandıran, sperm hareketliliğini artıran , sperm sayısı ve kalitesini maximum seviyelere çıkarabilen bu bitkisel ürün çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan çiftler için alternatif bir üründür.
İçeriğinde;
Yulaf (Avena sativa), Epimediyum, C vitamini (askorbin asit olarak), Magnezyum, Yeşil Çay özü, Dong Quai, E vitamini , L-Karnitin tartarat, Çinko (Çinko askorbat), B6 vitamini (Piridoksin HCI olarak), B12 vitamini (Siyanokobalamin), Folik asit, Selenyum, Magnezyum stearat, silika ve Jelatin kapsülü bulunur.
Sperm oluşturan en önemli maddeler şunlardır: Magnezyum, Fosfor, B12 + C Vitaminleri, Çinko. Bu önemli maddelerin bazılarından başka, Cym Plus formülü bitkisel içerikleri ve ekstra folik asit ile zenginleştirilmiştir.
Folik asit
Nijmegen’den bir araştırmacı, örneğin besinlerimizde çoğu zaman yetersiz olan folik asit ve çinko maddelerinin erkek spermin kalitesi üzerindeki etkisini araştırmıştır. Her iki maddenin etkisi kesin olarak belirlenmiştir. Gıda takviyesi alan erkeklerin menisi içindeki sperm hücre sayısı % 74 oranında artar.
Bitkisel içerikleri
Ginseng gibi Dong Quai da, yaşam enerjisini düzenleyen genel bir tonik olarak kabul edilmektedir. Dong Quai’da bulunan bir antioksidan olan Ferulik asit de sperm hücrelerinin hareketliliğini artırır. Avena Sativa, veya yulafta çok protein bulunur ve dayanıklılığı artırır. Avena Sativa zengin bir demir, mangan ve çinko kaynağı olup, Cym Plus ve onu kullanan erkeğe ihtiyacı olan canlılığı verir. Cym Plus bu bağlamda en komple formüldür!
Sizde bu ürün hakkında detaylı bilgi almak veya sipariş vermek istiyorsanız, aşağıdaki internet sitesi ve telefon numaralarından bu ürüne ulaşabilirsiniz.
Cym Plus / www.cymplusbayisi.com – Telefon : 0 (232) 274 77 87

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e Devlet e Devlet google plus e devlet e devlet google+ glus google google+