29 Haziran 2011 Çarşamba

Amorex Bay Bayan Kahve amorex, amorex bay bayan azdırıcı kahve, bayan azdırıcı kahve, cinsel performans artırıcı ilaçlar, ereksiyon için kahve, ereksiyon olamama, performans arttırıcı, Amorex Bay Bayan Kahve

Amorex Bay ve Bayanlarda kullanılabilen cinsel istek artırıcı bir kahvedir. Tamamen doğal olan bu kahve ile sizde sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Amorex ile sizde gençlik günlerinize geri dönebilirsiniz. Yoğun yaşam koşulları, stres, alkol ve sigara gibi faktörlerin sebep olduğu cinsel isteksizlik ve performans düşüklüğü, insanların cinsel hayatını ve günlük yaşamı olumsuz yönde etkilemektedir.  Amorex Herbal Coffee bu konuda size net çözüm sağlar. Tribulus terrestis, saw palmetto, horny goat weed, siberian ginseng, ginko biloba ve sou yang gibi alternatif tıbbın önde gelen ilaçlarından olan bitkilerden oluşan formulünün en önemli faydaları:
Stres, gerginlik ve depresyonu azaltmaya yardımcı olur. Cinsel perforsmans öncesi tedirginliği azaltır. Kadınlarda ve erkeklerde libidoyu harekete geçirerek cinsel duyarlılık ve isteklerin artmasına yardımcı olur.Erkeklerde sert ve kuvvetli ereksiyon sağlarken, kadınlar üzerinde cinsel tatmini uzun süreli ve güçlü kılar. Cinsel performans süresini uzatma ve erken boşalma problemi konusunda yardımcı olur. Boşalmayı geciktirme konusunda etkilidir. Hafızayı güçlendirmede önemli katkı sağlar. Prostat ve idrar yolları hastalıklarının önlenmesinde yardımcı olur. Anti oksidandır. Metabolizmayı hızlandırır, sindirime yardımcı olur bu sayede kilo vermeyi kolaylaştırır. Bağışıklık sistemini güçlendirir, yaşlanma sürecini geciktirir. Kan dolaşımını hızlandırır ve kan şekerinin dengelenmesine yardımcı olur. Zihinsel ve fiziksel dayanıklılığı artırır.
Kullanım Şekli Bir fincan (150 ml) sıcak su içerisine bir poşet Amorex Herbal Coffee koyarak içime hazır hale getirebilirsiniz.
Günde iki adetten fazla içmeniz önerilmez. Normal şartlar altında bir paketi 48 saat boyunca etkisini gösterecektir. Kadınların gebelik ve emzirme dönemlerinde doktora danışmadan kullanmamaları önerilir. Fazla alkol alındıktan sonra kullanılması önerilmez.
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. 30 derecenin altında serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Sizde bu ürün hakkında detaylı bilgi almak veya sipariş vermek istiyorsanız, aşağıdaki telefon numaralarından bu ürüne ulaşabilirsiniz.
Sipariş Hattı : Telefon : 0 (232) 274 77 87 – 0 (535) 412 36 36 – 0 (545) 694 52 52 -  0 (554) 596 16 16

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e Devlet e Devlet google plus e devlet e devlet google+ glus google google+